Εκδήλωση ενδιαφέροντος
Τα πεδία με (*) συμπληρώνονται υποχρεωτικά

Ασφάλειες πυρός Ασφάλειες αυτοκινήτου Ασφάλειες αστικής ευθύνης επαγγελματία Ασφάλειες ζωής Ασφάλειες υγείας Ασφάλειες συντάξεων Ασφάλειες φωτοβολταϊκών Ασφάλειες σκαφώνΠροσφορά ασφάλισης αυτοκινήτου
Δωρεάν - χωρίς καμία δέσμευση ή επιβάρυνση

Προσφορά ασφάλισης αυτοκινήτου

Ασφάλειες πυρός
Στοιχεία υπηρεσίας

Το σπίτι σας στεγάζει την οικογένειά σας, τα όνειρά σας, τις αναμνήσεις σας. Έχετε επενδύσει σε αυτό και όχι μόνο οικονομικά. Για εσάς η έννοια "σπίτι" έχει ιδιαίτερη σημασία, που δεν περικλείεται μέσα σε τοίχους.

Το γραφείο μας μπορεί να προστατεύει το σπίτι σας αλλά και όλα όσα σημαίνει για εσάς, παρέχοντάς σας πρωτοποριακές καλύψεις με ιδιαίτερα οικονομικά ασφάλιστρα.

Ασφάλειες αυτοκινήτου
Στοιχεία υπηρεσίας

Το αυτοκίνητό αποτελεί σημαντικό εργαλείο της καθημερινότητάς μας. Στη δουλειά , στα ταξίδια , στις βόλτες μας είναι ο πιο πιστός μας σύντροφος. Επίσης αποτελεί σημαντικό κομμάτι της περιουσίας μας, και η ασφάλειά του είναι υποχρεωτική. Ο κίνδυνος στους δρόμους είναι μεγάλος και τα ατυχήματα συχνά, όσο προσεκτικοί κι αν είμαστε οι ίδιοι.

Στις δύσκολες στιγμές εμείς θέλουμε να είμαστε δίπλα σας, να σας βοηθήσουμε με την εμπειρία μας ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε σε περίπτωση ζημίας, αλλά και να βρούμε τις καλύτερες τιμές στα ασφάλιστρα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Ασφάλειες αστικής ευθύνης επαγγελματία
Στοιχεία υπηρεσίας

Η επιχείρησή σας αποτελεί το άλφα και το ωμέγα στη ζωή σας; Είναι η πηγή εισοδήματός σας και την προσέχετε σαν τα μάτια σας; Κάντε τη σωστή κίνηση και ασφαλίστε τη για να είστε ήσυχοι από απρόβλεπτους και εξωτερικούς κινδύνους ή ακόμη και από λάθη και παραλείψεις που μπορεί να σας στοιχίσουν πολλά λεφτά.

Βάζοντας μπροστά την ασφαλιστική σας να προασπίσει τα συμφέροντά σας και να καλύψει τις ατυχίες του επαγγέλματός σας, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε και να φοβάστε για τίποτα.

Ασφάλειες ζωής
Στοιχεία υπηρεσίας

Αν η ασφάλεια του αυτοκινήτου μας κρίνεται απαραίτητη, τότε η ασφάλεια της ζωής μας είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία.

Πρώτα απ’ όλα για την προστασία της οικογένειάς μας και του εαυτού μας από απρόβλεπτα περιστατικά που μπορεί να μας στερήσουν τους δικούς μας ανθρώπους, την ικανότητα μας για εργασία με αποτέλεσμα τη μείωση του εισοδήματός μας και μη δυνατότητα κάλυψης των υποχρεώσεών μας.

Ασφάλειες υγείας
Στοιχεία υπηρεσίας

Η υγεία μας είναι το παν στη ζωή μας. Χωρίς αυτήν είμαστε ανίκανοι να κάνουμε και να χαρούμε οτιδήποτε. Όταν αυτή απειλείται , θέλουμε σίγουρα μια γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση με τον γιατρό που ξέρουμε κι εμπιστευόμαστε. Μήπως όμως αυτή η περίπτωση δεν έχει συμπεριληφθεί στον οικονομικό μας σχεδιασμό, και τη δύσκολη στιγμή βγαίνουμε εκτός προυπολογισμού;

Μπορούμε να σας προσφέρουμε τη λύση που ζητάτε, στο κόστος που σας ταιριάζει ώστε να νοιώθετε ασφάλεια και σιγουριά σε κάθε στιγμή της ζωής σας.

Ασφάλειες συντάξεων
Στοιχεία υπηρεσίας

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε μας διέπει το αίσθημα της ανασφάλειας για το μέλλον μας. Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τη σύνταξη που θα πάρει και το όριο ηλικίας της συνταξιοδότησής του. Ιδίως με το δημογραφικό πρόβλημα που μαστίζει τη χώρα μας αλλά και όλη την Ευρώπη, τα σενάρια είναι αρκετά δυσοίωνα για το ποσό της σύνταξης που πρόκειται να λάβουμε από το κράτος. Γι’ αυτό κάθε πολίτης έχει χρέος προς τον εαυτό του να φροντίσει για την προσωπική του αποταμίευση μέσα από ένα πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης καθορίζοντας ο ίδιος το ποσό της μηνιαίας σύνταξης ή το εφάπαξ που επιθυμεί να λάβει στη λήξη του προγράμματος ,καθώς και τον χρόνο λήξης του.

Ζητώντας πληροφορίες από γραφείο μας θα ενημερωθείτε για προγράμματα σύνταξης που σίγουρα σας συμφέρουν!

Ασφάλειες φωτοβολταϊκών
Στοιχεία υπηρεσίας

Τα φωτοβολταικά είναι ένας αναπτυσσόμενος κλάδος αγορών ο οποίος υπόσχεται πολλά κέρδη και οφέλη στους σημερινούς επενδυτές. Ωστόσο όπως κάθε επένδυση ελλοχεύει διάφορους κινδύνους.

Το γραφείο μας σας προσφέρει τη δυνατότητα να ασφαλίσετε την επένδυσή σας με σίγουρο και ασφαλή τρόπο.

Ασφάλειες σκαφών
Στοιχεία υπηρεσίας

Η απόδραση στη θάλασσα αποτελεί έναν από τους πιο συναρπαστικούς τρόπους διασκέδασης και αναψυχής. Πόσο μάλλον όταν διαθέτεις το δικό σου σκάφος αναψυχής ανεξαρτήτως είδους και κόστους.

Η ασφάλιση του σκάφους σας είναι και αυτή υποχρεωτική από το νόμο αλλά και καθ’ όλα σημαντική λόγω των μεγάλων κινδύνων που εγγυμονεί η θάλασσα και το απρόβλεπτο των καιρικών συνθηκών.